Klubmøder

Klubmøder

Generelt om vores klubmøder

Klubben holder normalt sine klubmøder på EnergiCenter Voldparken, som er beliggende på Voldparkens gamle skole, Kobbelvænget 65 i Husum (2700 Brønshøj). Her er mødelokaler, køkken og andre faciliteter og vi er meget velkomne.
Møderne foregår som hovedregel i lokale 204 på 2. sal. anden torsdag i måneden. Vi begynder møderne kl. 18:30. Dørene åbnes kl. 18:00 når klubaftens udvalget møder og sætter over til kaffe og arrangerer borde mv.
Check Turcyklisten og/eller hjemmesiden for mulige ændringer (i juli og august holder vi ”grillmøder” i Vestskoven en fredag aften).

Vær opmærksom på:
Alle døre låses kl. 20:00, så man skal bruge nøglebrik for at komme ind hvis man kommer sent eller er gået ud.
Nogle torsdage om foråret og efteråret er der folkekøkken, hvor man kan få aftensmad for en 50er.

Du kan læse mere om EnergiCenter Voldparken på deres Hjemmeside
Der er også en vejledning om hvordan man kommer dertil

Fredagene 14. juni, 12. juli og 9. august: Grillklubmøder

Grillklubmøderne vil lige som de sidste år være ved Kridtbjerget, som findes 1 km nordøst for Naturskolen og syd for Harrestrup Mose.
Se eventuelt Krak kort side 135 G6. Der er 1 bålplads, grill samt 5 borde med bænke.
Grillen er varm fra kl. 18.00. Alle medbringer selv grillmad og drikkevarer. Arrangementet gennemføres uanset vejret.
Der er et stort madpakkehus, hvor man kan sidde og nyde den lune sommeraften selv om det regner. Ved udsigt til regn tændes der op i engangsgriller i kanten af huset.

Torsdag den 12. september: KlubmødeTorsdag den 10. oktober: KlubmødeTorsdag den 31. oktober: TurplanlægningsmødeTorsdag den 14. november: GeneralforsamlingTorsdag den 12. december: JulemødeFremstillet med programmer og temaer fra w3.css og Jalbum

Copyright: Foreningen Turcyklisterne 2019 -

KlubmødeAftenen