Flerdagesture og ferieture

Weekend og ferieture

Kr. Himmelfartsdagene den 9. - 12. maj: Helsingør

Torsdag Afgang fra Klampenborg kl. 10.00. Vi kører først til Beiers Chokolade v. Ørsholt Gods i Gurre. Indkvartering på Danhostel lidt uden for Helsingør. Aftensmad
Fredag Dagstur til Gilleleje Mod Nygård - Borsholm - Bøtterup - Havreholm - Tegners - Gilleleje - Fyrkroen Frokost i Gilleleje Kaffe på Fyrkroen Tilbage til Danhostel Helsingør Aftensmad
Lørdag Bytur til Helsingør Frokost Skibsværftet Aftensmad i Helsingør Der er en turistrute vi kan gå sammen, ellers er der fri leg. Vi kan anbefale nogle ting.
Søndag Hjemtur Ad kystvejen mod Espergærde (bager) - Kvistgaard - Fredensborg - Hillerød Madpakke med fra Danhostel
Opholdet Vi booker til 12 personer. Så vidt muligt 2 personer i hvert værelse. Prisen er 1.200 kr. pr person for overnatning ekskl. måltider og sengelinned. Morgenmad kan tilkøbes: 75 kr. pr dag.
Vi finder et sted, hvor vi kan spise aftensmad sammen. Tilmelding så hurtigt som muligt, senest 10. januar.
Hilsen Anne Marie og Lone gertogannemarie@gmail.com belhagelone@gmail.com

19. til 23. august: Sensommertur til Skelby Vandrehjem: Depotet

Hele vandrehjemmet er booket med plads til 20 personer. Prisen er 2.100 kr. for 4 overnatninger inkl. sengetøj og alle måltider. Starter med aftensmad mandag aften og slutter med morgenmad/madpakke fredag.
Tilmelding til Tom Kristiansen tlf. 2292 7238 sms eller mail: 4000@youmail.dk efter først til mølle-princippet.
Depositum 500 kr. indbetales ved til-melding til Turcyklisternes konto reg.nr.1551 konto 5 713 846
Restbeløbet betales inden den 1. juli.
Cykelturen starter mandag den 19.8 kl. 10.30 fra Køge Station og er ca. 50 km.
Hver dag arrangeres en cykeltur på ca. 50 km.
Detaljeret program sendes til deltagerne.
Hilsen Tom.

Oktober: Torrevieja og omegn

Som det er de fleste bekendt, har Knud Hofgart købt en lejlighed i Spanien. Nærmere bestemt 50 km syd for Alicante i Torrevieja på sydøstkysten, som er en by med ca. 100.000 indbyggere.
Det har inspireret til at overveje at arrangere en tur dertil. Byen ligger
omgivet af hav på den ene side og 2 smukke søer på den anden, hvor der af den ene udvindes salt. Nærområdet er rimeligt fladt, og der er en del cykelruter langs vandingskanaler. Men der er også bakker. Moderate bakker starter i ca. 20 km afstand. De mere skrappe lidt længere væk. Der vil altså være mulighed for at planlægge både flade ruter og mere kuperede.
Området er fattigt på hoteller i en rimelig prisklasse som vi kender det fra Mallorca. Derimod er der mange lejlighedshoteller, uden forplejning forstås.
Så vi har 2 muligheder: Lejlighedshotel eller Hostal Alba (se billede), som Hofgart, Merete og jeg (Knud) kiggede på under vores research i september 2023. Det er et hotel smukt beliggende 20 meter fra stranden til en rimelig pris med morgenmad og restaurant.
Forudsat tilstrækkelig interesse (p.t. 8 interesserede) vil turen blive gennemført i uge 40/41 i 2024. Nærmere datoer oplyses når flytider og priser kendes. Men vi regner med at turen kan gennemføres under 5.000 kr. for 7 overnatninger. Dertil skal lægges forplejning og cykelleje.
Vi vil gerne rimeligt hurtigt have over-blik over om turen kan gennemføres.
Derfor må du gerne snarest muligt henvende dig til Aksel: 22802522 eller Knud: 23437051.
Hilsen Knud.

Fremstillet med programmer og temaer fra w3.css og Jalbum

Copyright: Foreningen Turcyklisterne 2019 -